HYGIENA ALIMENTORUM XLI - New trends in improving the quality and safety of meat and meat products

Type of event: Conference › With international participation
Event dates: 21.11.2021 - 23.11.2021
Event location: Hotel Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Organizer: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny a technológie potravín
Professional sponsor of event: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny a technológie potravín
Held under the auspices of: Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Link to conference site: https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?page_id=494&lang=sk_SK#
Keywords: quality and safety of meat and meat products
Working languages​​: English

The main objective

Organisers and Co-organisers of the conference are pleased to invite you to the 41th annual International scientific conference HYGIENA ALIMENTORUM XLI with topic “New trends in improving the quality and safety of meat and meat products”, which will be held on November 21 – 23, 2021 in Hotel Patria **** – Štrbské Pleso in High Tatras, Slovak Republic. The competition „Best selected dried meat product“ is also part of conference.

Next information

Organizátori

UNIVERZITA VETERINÁRSKEHO LEKÁRSTVA A FARMÁCIE V KOŠICIACH
KATEDRA HYGIENY A TECHNOLÓGIE POTRAVÍN
ŠTÁTNA VETERINÁRNA A POTRAVINOVÁ SPRÁVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY
NÁRODNÝ KONTAKTNÝ BOD PRE VEDECKÚ A TECHNICKÚ SPOLUPRÁCU S EFSA
SLOVENSKÝ ZVÄZ SPRACOVATEĽOV MÄSA
SLOVENSKÁ SPOLOČNOSŤ PRE POĽNOHOSPODÁRSKE, LESNÍCKE, POTRAVINÁRSKE A VETERINÁRSKE VEDY PRI SAV V BRATISLAVE

Ďalšie informácie o medzinárodnej vedeckej konferencii budú k dispozícií priebežne na web stránke konferencie https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?page_id=494&lang=sk_SK#

Last update: 03.05.2021 17:08

Filter

Are you the organiser of a conference or seminar and interested in adding it to our site?

Add an event